Followers

PURE MARINE COLLAGEN / KOLAGEN RUMPAI LAUT

Pure Marine Collagen / Kolagen Rumpai Laut
PMC purple gred AAA
PMC kuning / gold
gred AA

Assalamualaikum...

Pure Marine Collagen(PMC) Rumpai laut Kuning gred AA 

MEMANG TERBAEEEEEEK.. SO CUBALAH.... ANDA AKAN MERASAI PERBEZAANNYA.. 
SESUAI UTK LELAKI DAN WANITA

CARA2 PENYEDIAAN PMC
  1. Basuh PMC, dan ramas2 seperti basuh beras 5 - 6 kali
  2. Rendam PMC yang telah dibasuh semalaman
  3. Buang Air rendaman tadi dan basuh sekali lagi beberapa kali (air rendaman boleh digunakan untuk mencuci muka)
  4. Campur denagn 2.5 Liter air kedalam periuk utk merebus
  5. Masak dengan api yang perlahan dalam 30-45 minit. Kacau sehingga hancur
  6. Biarkan sejuk sebelum diletakkan ke dalam bekas
  7. Simpan dalam peti ais
Dah... siap.... Boleh dicampur dengan minuman kegemaran anda.. utk kesan yang lebih baik.. Elakkan minum minuman berkafein dan bergas

ANTARA KHASIAT PMC
  1. MENCERAHKAN KULIT MUKA DAN BADAN SERTA MENGANJALKAN KULIT
  2. MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
  3. MENGIMBANGI BERAT BADAN
  4. MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
  5. MENGHALANG TANDA2 PENUAAN (ANTI AGEING) 
  6. MENGAWAL TEKANAN DARAH
  7. MENGUATKAN AKAR RABUT DAN MENCEGAH KEGUGURAN
  8. MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG BG WANITA
  9. MERAWAT KENCING MANIS
  10. ANTI BAKTERIA
  11. MENORMALKAN FUNGSI KELENJAR TIROID
  12. MENURUNKAN KOLESTROL
  13. MEMBERIKAN RASE KENYANG (UTK DIET)
  14. MENYIHATKAN ORGAN2 DALAMAN

HARGA

PURE MARINE COLLAGEN GOLD/KUNING gred AA
1 pack /110 gram/gm
1 hingga 9 pek - rm18 (harga promosi) 
free postage  (harga biasa rm20)
10 pek - rm10/pek (harga promosi) free poslaju

PURE MARINE COLLAGEN PURPLE gred AAA
1 pack /110 gram/gm
1 hingga 9 pek - rm25 (harga promosi) free postage (harga biasa rm30)
10 pek - rm17/pek (harga promosi) free poslaju


BELIAN BORONG


BELIAN BORONG GOLD / KUNING GRED AA
2kg hingga 4kg - rm60/kg
5kg keatas - rm40/kg


HARGA BORONG PURPLE GRED AAA
2kg hingga 4kg - rm60/kg
5kg keatas - rm40/kg

call/sms/whatsapp Liana 017-3778457


TEMPAHAN UNTUK PURE MARINE COLLAGEN SIAP DIMASAK

Kolagen asli rumpai laut purple gred AAA yang telah siap 
rm25 / 1L

Untuk memudahkan customer, Kami menerima tempahan untuk kolagen Asli Rumpai Laut yang telah dimasak... jadi....x perlu risau.. Kadang2 tu ade yg nak beli tapi.. bila bg tau kene buat itu dan ini ermmm dah mula cam... alahaiiiiiii nak kene msk ke? kannnnnnn.... Saya lar tu hehehehehehe.. 
ok.. jadi sy dah siapkan seperti pic kat atas tu... 

SILA BUAT TEMPAHAN DAHULU. 
Saya xde ready stock.. kecuali klu sy ade buat lebih sy akan bg tau.. kalau ade blh datang ambil @ sy hantar sekitar Puchong, Shah Alam, cyberjaya, Putrajaya, Bangi, kajang dan KL.. tapi KL ni tgk tempat jugak lah... klu jauh sgt rasenyer sy x blh nak hantar so blh jumpa kt area mane2 yerrrr..yang pasti x boleh post...

PILIH PERISA 
Biasa, Pandan, Blackcurrant, Anggur, Orange 


HARGA PMC SIAP DIMASAK
1 BEKAS (1L)
PURE MARINE COLLAGEN KUNING GRED AA - RM20
PURE MARINE COLLAGEN PURPLE GRED AAA - RM25 
Untuk belian 2 bekas FREE 300ml
Untuk belian 3 bekas keatas FREE 650ml


KOS PENGHANTARAN
free delivery - blh jumpa area Carefoure Puchong 
Puchong, cyberjaya, Putrajaya RM5 - RM10
Shah Alam, Bangi, kajang RM10 - 15
KL RM15 - RM30
Kalau yg jauh2 tu order lar lebih.. dlm 5 bekas so.. x lar rase rugi kan.. 


HUBUNGI
CALL / SMS / WHATSAPP 017-3778457 (Liana)
email ke usahanadi@gmail.com


SEJUUUUK... baru kuar peti ais... :-)

HUBUNGI
CALL / SMS / WHATSAPP 017-3778457 (Liana)
email ke usahanadi@gmail.com
call/sms/whatsapp Liana 017-3778457

1 comment: